Tilaus – ja toimitusehdot

Porokauppa.fi ja sieltä verkkokauppa on Poronlihan Erikoisliike Heinoset Oy:n (1877527-7) verkkokauppa.

Verkkokauppa myy tuotteita yksityishenkilöille ja yritysasiakkaille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Osa tuotteista ovat painoperusteisia ja niissä voi olla kokoon tai muotoon liittyviä rajauksia, mutta niitä voi tilata toivottuja painoja esittäen. Pyrimme toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaisesti. 

Hyväksymällä nämä toimitusehdot verkkokaupan asiakas todistaa tutustuneensa kaupankäynnin ehtoihin.

Verkkokaupan yhteystiedot:

Sähköposti:  myynti[at]porokauppa.fi
Postiosoite: Eerikikatu 16 / Turun kauppahalli, 20100 Turku

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan kotisivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus lähetetään hyväksymällä ja vahvistamalla se. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, johon tilauksesta lähetetään tilausvahvistus. Asiakkaan tulee tarkistaa, että tilausvahvistukseen merkityt tiedot tilauksen sisällöstä ovat oikein. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta. HUOMIOI, että painoperusteisissa tuotteissa on arvioitu paino eli vasta tarkemman punnituksen jälkeen saadaan lopullinen tarkka hinta. Tämän johdosta tilaus maksetaan vasta noudettaessa tai toimituksen yhteydessä. Toimituksen yhteydessä aina maksukortilla.

Tilauksesta tulee myös ilmoitus, kun se on valmis noutoon tai toimitukseen. Nouto tulee tehdä kahden vuorokauden aikana tilauksesta, ellei toisin ole sovittu.

Maksaminen

Maksu suoritetaan noudettaessa myymälän kassaan tai toimitettaessa korttimaksuna.

Toimitus

Tuotteiden toimitus tapahtuu Asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen Poronlihan Erikoisliike Heinoset Oy:n toimesta. Toimituksia tehdään torstaisin kahdessa jaossa eli klo. 13-16 tai 16-19 välisinä aikoina Turun postinumeroalueilla. 

Verkkokauppa ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimittaminen viivästyy tai tilausta ei pystytä toimittamaan sen vuoksi, että asiakas on ilmoittanut virheelliset yhteystiedot verkkokaupassa tai asiakas ei ole vastaanottamassa tilausta ennalta sovittuna aikana. Mikäli toimitus viivästyy tai näyttää viivästyvän muusta kuin asiakkaasta johtuvasta syystä, porokauppa.fi pyrkii olemaan yhteydessä sopiakseen uudesta toimitusajasta.

Kuluttajasuojalain 6 luvun mukaisesti etämyynnissä sovellettavaa peruutusoikeutta ei ole elintarvikkeiden ja muiden päivittäistavaroiden yksittäistoimituksissa. Peruutusoikeutta ei ole myöskään verkkokaupan yritysasiakkaiden tilauksiin. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.