Grillattu poron paahtopaisti ja porovartaat sekä grillattua kaalia

(4 hengelle)

Ainekset
2–3 Poron paahtopaistia
Grillaus öljyä (esim. Caj P BBQ öljy original)
Sekalaisia kasviksia (paprika, kesäkurpitsa, kirsikkatomaatti, sipuli)
Varhaiskaalia
Maustevoi (voita, valkosipulia, persiljaa tai timjamia, suolaa, pippuria)

Valmistusohje
Pilko toinen paahtopaisti varraspaloiksi, mausta palat suolalla ja mustapippurilla ja pujota varrastikkuun mieluisten kasvisten kanssa. Mausta toinen paahtopaisti suolalla ja mustapippurilla ja sivele se grillaus öljyllä. Grillaa vartaat ja kokonainen paisti (paahtopaisti käyttäytyy laadukkaan naudanpihvin tavoin grillissä ja on parhaimmillaan medium kypsyisenä tai hieman alle.

Grillattu kaali: lohko kaalinpää 8 osaan niin että kantaosa pitää palat ehjinä. Grillaa kaalinlohkoja sen aikaa, että ne hieman pehmenevät ja saavat reilusti väriä, sivele ne lopuksi maustevoilla grillissä ja anna olla vielä hetki.

Poronliha on rakenteeltaan hienosyistä ja vähärasvaista. Laadukas aito pohjoisten alueiden / Lapin poronlihaa on mureaa ja helposti kypsyvää.. Heli Heinonen, Porokaupan kauppias

Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.